20 septembrie 2007

Un nou site cu si despre radioamatori

|Tot scobind prin maruntaiele internetului dupa niste documentatii referitoare la hobby-ul meu, radioamatorismul si statiile de emisie receptie, am dat peste un site tare misto si cu niste perspective de dezvoltare net superioare! Este vorba de www.radioamator.eu.
Site, e cam prea mult spus. Practic, este un forum bine structurat, asezonat cu o galerie de imagini care, prevad, se va dezvolta in lunile care urmeaza.
Ideea de la care porneste este buna, in romania existand destul de putine site-uri cu acest profil iar cele care exista deja sunt usor infantile sau prea batranicioase, in opinia mea. Era timpul sa apara ceva axat pe continut si nu pe aspect, iar baietii (sau fetele) care au pus asta pe picioare imi dovedesc ca stiu cam ce se poate scoate de la un simplu motor de forum!
Sunt curios sa vad cum va evolua pe viitor!
Galeria de imagini este aici.
Site-ul necesita o inregistrare cu o adresa valida de e-mail. Hei, asta poate fi un motiv de temere caci acea adresa este posibilsa inceapa sa fie sufocata de spam, dar, what the hell, eu am deja o adresa de email facuta special pentru inregistrari pe site-uri! Si nu sufera prea mult!

Niciun comentariu:

Most viewed posts in last 30 days